Ready, Set, CS:GO! – Gør jer klar til d. 2.10.17

Ready, Set, CS:GO! – Gør jer klar til d. 2.10.17

READY, SET, CS:GO! – Gør jer klar til d. 2.10.17

Så er vi endelig klar til at skyde 2. sæson i gang d. 2.10.17 – og I ved hvad det betyder! Nå, ikke? I skal pracce, pracce, spise pizza, pracce og gøre jer klar til dele skaller ud!

2. sæson byder på et nyt format, GSL gruppeformat, med efterfølgende Playoffs. Det betyder at I, i denne omgang ikke ryger ud efter blot én sølle kamp – så kan I for alvor bevise hvad I kan og gøre jeres kolleger stolte! Kampene er desuden BO3!

Alle kampe bliver som udgangspunkt spillet kl. 19.00 – men som de fleste har fundet ud af, har vi oprettet en facebook gruppe til alle deltagere, hvor der kan aftales på kryds og tværs, hvis tid og sted driller!

Vi har ikke løftet sløret for præmiepuljen endnu og heller ej finaleeventen. Men I kan godt forvente, at det bliver federe og vildere end sidste år! Finalerne strækker sig over en weekend, nærmere præcist d. 17. 18. og 19. november – så ryd kalenderen! 

Som slut, vil vi gerne takke alle de deltagende for stor opbakning og være med til at gøre turneringen til den fedeste for virksomheder. Vi spiller for meget mere end bare æren 😉

No Comments

Leave a Reply