SimRacing til FirmaCS

SimRacing til FirmaCS

Det er lige rundt om hjørnet med FirmaCS LIVE event, hvor vi skal spille de sidste finaler.

Vi skal jo mødes for at finde det bedste firma hold til sæson2 af FirmaCS.
Men det er ikke nok at vi andre kun skal kigge. Vi skal mere – meget mere.

Men nu handler det om SimRacing som vi har med til eventen 18. november. 🙂
Arrangementet og udstyr leveres af Danish SimRacing AcademyRacingRoom og Danish SimRazer’s som i fællesskab vil give jer alle en smagsprøv på hvad Simracing egentlig er for noget.

Til formålet vil der blive stillet 2 rigs op, med al udstyr, skærme og maskiner, og herfra vil der være mulighed for både at prøve, men også at dyste imod hinanden.
Der vil være 2 rigs til os, så vi kan slå os rigtigt løs.

Første setup
Playseat og Thrustmaster, som er tilsvarende, hvad der ville blive brugt til eSports undervisning på skoler el.lign.
 

 

Andet setup
Fra Rseat og Fanatec. Denne “Rig” er “top of the line” og simulere fodens trykkraft og kraften i rattet på en fantastisk overbevisende måde.
 

 

Hele setuppet leveres, opsættes og drives af

DSR 
Danish Sim Razers, er skabt af Steven Salsgaard og Jesper Wium Hansen, og er en stor Sim Racing community, med over 200 udvalgte Facebook medlemmer som alle bidrager til sim kulturen på alle platforme. DSR er en stærkt fasttømret community, som primært er drevet af passion, stor faglighed og unik viden som ikke kan findes andre steder. DSR er eksperter i telemetri, mekanik og fysiske beregninger når det kommer til opsætning og run testing i simulation.
RacingRoom
Claudio Amdisen er en passioneret mand. Med sin kærlighed for Racing og Simulation har han formået at skabe sit eget fristed, som han kalder RacingRoom. RacingRoom er hjem for en del forskellige “top of the Line” simulator rigs. Claudio har næsen i alt som lugter af motorsport og muligheder. Han er frontløber i udbredelsen af SimRacing i Danmark. RacingRoom’s GT hold vandt dette års GTR24h Med følgende bag rattet: Calle Dürr Helbo(Legend Car), Lasse Sørensen(DTC mester 2017), Frederik Juul Rasmussen(F1 eSports finalist) og Jesper Nyvang(iRacing legende)
DSA
Danish SimRacing Academy
Kenneth Jensen har dyrket motorsport siden han var 15år. Han har kørt racer motorcykel i DM serien gennem 5 sæsoner, i Danmark, Sverige og Norge.
Kenneth skriver : “Jeg har kørt Sim siden ps1 og har gennem tiden lært at blive et med “bilen”. Jeg lever for at køre ræs og det eneste jeg brænder lige så meget for, er at lære andre hvad jeg ved om at køre ræs i Simulation.”
Kenneth er pædagog, didaktisk designer og har forsket i online læring. Kenneth er iværksætter, mekaniker og pædagog.
Sammen med didaktiske “True Gamer”, samt “Hardware go to guy”, kollega og ven Jens Jacob Kristensen, driver kenneth Danish SimRacing Academy DSA.

 

Det er helt gratis at prøve SimRacing hvor disse erfarne gutter vil være tilstede og hjælpe alle igang med at prøve kræfter med lækkert udstyr og SimRacing.
Kommer I fredag aften, kan I også få lov at lege med så 🙂

HUSK at
– at du som finalist får gratis overnatning på stedet
– at du som gæst kan købe billig overnatning
– at alle kan købe en billig madbillet for 295 kr. som dækker middagsmad, aftensmad og morgenmad
– at der er aftparty efter finalerne er færdige lørdag aften
– at der er bar og kiosk med fadøl, vand, vin mm.

Du kan finde alle detaljer om booking af overnatning og mad her

No Comments

Leave a Reply