!!!OPDATERING!!!

!!!OPDATERING!!!

Hej alle!

Som I nok har set så er der sket en del ændringer fra sidste sæson til nu, men det lader til, at vi ikke ordentligt har fået forklaret hvordan og hvorledes – sådan helt præcist 🙂

PLADS TIL FLERE HOLD

Der var mange virksomheder, som efterspurgte tilmeldinger af flere hold fra netop samme virksomhed, ligesom der har været mange virksomheder, som simpelthen ikke nåede at komme med, fordi de 128 pladser var væk.

Der bliver nu flere pladser, og de enkelte virksomheder kan melde flere hold til.

ØKONOMI

Det er ret tidskrævende at drive turneringen, også fordi vi gerne vil bruge mere tid på hele afvikling, hvor vi oplever utroligt mange henvendelser og forespørgsler fra start til slut. Derfor har vi besluttet at sætte 2 dedikerede folk på afviklingsdelen alene.

I denne omgang er der også afsat en pose penge til præmiepuljen.

Kontant-præmier i turneringen bliver aldrig til noget stort, for det som sådan slet ikke er det turneringen handler om, men der skal jo også være lidt at kæmpe om.

Det koster alt sammen – det er klart.

MEN NU – “TROMMEHVIRVEL” – har vi netop (og meget på falderebet!) fået nogle superfede sponsorater ind ad døren, som vi løfter sløret for lidt senere. Det gør at vi nu kan tilbyde alle hold deltagelse for en pris på 250,- per hold, fremfor de 625,-!

Det er en flad 50’er per person, og det vil give os det økonomiske råderum til at udvikle videre. Dette tillader bl.a. også langt bedre servere end i sidste sæson.

FINALER

Sidste gang endte vi på Rydhave Slot Efterskole. Ideen var at give folk en mulighed for at få en fed weekend sammen med billig overnatning og bespisning. Men det lå lidt for langt væk fra det hele… Det er vi enige med ALLE i!

Til denne sæson har vi fået muligheden for at holde livefinalerne til Copenhagen Games i Bella Center, København, på den store scene, og det giver os et langt federe live finale-event, men stor livestream produktion, stor scene, masser af tilskuere osv.

HJEMMESIDE

Vi er nu også i fuld gang med at bygge en ny hjemmeside til FirmaCS.dk, som vi give os langt bedre kommunikation og flere funktioner.

Vi håber at kunne tage denne nye (og væsentligt forbedret) side i brug i løbet af sæsonen, og Vi håber på jeres opbakning til denne sæson, og tilsammen skal vi nok gøre turneringen endnu federe.

TILMELDINGEN ER NU FOR ALVOR ÅBNET!

No Comments

Leave a Reply