Sæson 3 – Alt hvad du skal bruge

Sæson 3 – Alt hvad du skal bruge

FirmaCS – Alt hvad du skal bruge!

I får lige en samlet oversigt over information sæson 3 af FirmaCS! Og det er ved at være sidste udmelding, hvis I skal nå at være med!

Basic information:

 • Tilmeldingen lukker d. 22. januar kl.20.00
 • Tilmelding foregår her
 • 5 faste spillere + 2 standins.
 • Pris: 250,- pr. hold
 • Single round-robin gruppespil + single elimination playoffs
 • Kampene afvikles alle som BO3
 • Gruppespil d. 29. januar – 21. februar
 • Pause: d. 12. februar – 18. februar
 • Transfervindue: d. 22. februar kl. 12.00 til d. 25. februar kl. 20.00
 • Playoffs d. 26. februar – 21. marts
 • Semifinale og finale onsdag d. 28. marts (Til Copenhagen Games)

Betaling

Vi har siden vi åbnede for tilmeldingen ændret måden at betale på. Man kan på nuværende tidspunkt betale på følgende måder:

Paypal:
info@slap.dk

Mobilpay:
28 12 93 33

Bankoverførsel:
Reg nr.: 0164
Konto nr.: 5363445626

(Har man betalt de 500kr. + moms via hjemmesiden vil differencen blive tilbageført i løbet af de næste dage.)

Finale

De 4 bedste hold mødes i Bella Center, København, for at dyste mod hinanden. Niveauet til disse kampe er heldigvis alt andet end lavt, og der vil være masser af tilskuere! Selve finalen bliver afholdt på den store scene – så det er med at have is i mavsen, kan I godt høre. Det sker d. 28. marts, 2018!

Regler

Vi har nu et opdateret regelsæt oppe på hjemmesiden som alle bør læse inden turneringen starter d. 22. januar. Har man spørgsmål til regelsættet eller lignende kan der rettes henvendelse til vores turnerings administratorer på firmacs@slap.dk med emnet ”Regler”.

Veto – tilbage til hvad der virkede!

Veto kommer denne gang til at foregå på serveren ligesom i første sæson. Denne gang vælger I dog selv hvilket map serveren skal skifte til først. Når I er blevet enige om hvilke maps I skal spille, skriver begge hold “!map de_mirage” i chatten hvis det er mirage som er det første map. Samme gøres ved næste map.

Discord

Til turneringen har vi oprettet en Discord server. Denne kan findes her: https://discord.gg/HpT5krN
For dem som bruger Slack på deres arbejdsplads vi Discord se relativ bekendt ud. Det er et kommunikationsprogram hvor man kan både skrive og snakke sammen. Det er gratis at oprette en bruger og programmet kan køre en i browser.

For hurtigere at kunne få løst eventuelle udfordringer i forbindelse med afviklingen af turneringen, vil vi på Discord have min. 2 admins klar til at kunne hjælpe på spilledagene. Der vil være specifikke regler om hvordan I skal skrive i de forskellige tekst kanaler på discord. Disse regler kan findes under den enkle tekst kanal som en pinned besked og skal følges for at vi får så effektiv en kommunikation så mulig.

Flere spilledage og flytning af kampe

Oprindeligt satte vi faste kampdage til at være mandag og onsdag, med kampstart et sted mellem kl.19.00 og kl.20.00. Men vi åbner nu muligheden for at flytte sin kamp til om lørdagen! Samtidig udvider vi tidspunktet for hvornår man kan spille sin kamp.

Vejledende kamptidspunkt er kl.19.00 mandag og onsdag (man spiller kun én kamp om ugen, enten mandag eller onsdag).

Mandag og onsdage kan kampstart flyttes til at være et sted mellem kl.18.00 og kl.21.00.

Lørdag kan kampstart være mellem kl.17.00 og kl.21.00.

For at komme i kontakt med sin modstander om at flytte en kamp, skal man sende en mail til sin modstander. Når sæsonen starter vil der blive udsendt et dokument med emails til deltagerne så alle kan komme i kontakt med hinanden den vej igennem.

Streaming

Som i 1. sæson af FirmaCS bliver der nu stemt på Facebook om, hvilken af dagens kampe der skal streames! Den kamp der får flest stemmer inden kampstart, bliver selvfølgelig den der bankes igennem skærmen!

Præmieoversigt – so far!

1. pladsen:

10.000,-

5 x EPIC Exlporer GearBag fra Rejsegear.dk (Værdi 2.500,-)

2. pladsen:

5.000,-

3. pladsen

1.000,-

4. pladsen

1.000,-

I tillæg bliver der desværre ikke spillet om bronze i denne omgang – derfor bliver de store tabere belønnet med 1.000 hver, så de ikke går grædende i seng 😉 Så kan de købe en flaske i byen og gå fulde i seng i stedet for. Win-Win!

No Comments

Leave a Reply