Sæson 4 – Kampprogram & info – READY, SET, CS:GO

Sæson 4 – Kampprogram & info – READY, SET, CS:GO

Kære alle kære deltagere!

Så er vi klar til at skyde sæson 4 af FirmaCS i gang. Det sker på mandag d. 24. 9 og de første kampe starter klokken 19.00.

Vi indleder med gruppespillet, så denne weekend skal bruges på at pracce for hårdt! Nedenfor findes de overordnede datoer:

 • Gruppespil: 24. september – 13. oktober.
 • Offentliggørelse af playoffs kampprogram: Hurtigst muligt efter d. 13. oktober.
 • Pause: 15. oktober – 21. oktober (grundet efterårsferie).
 • Transfervindue: 19. oktober – 21. oktober.
 • Playoffs: 22. oktober – 21. november.
 • Finale: omkring d. 6.-7. december – Vi skulle gerne have nyt snart!!

Kampprogram

Her kan I se kampene sorteret efter tid og dato:

Her kan I se grupperne:


Veto

Veto kommer denne gang til at foregå på serveren ligesom i sidste sæson. I vælger selv hvilket map serveren skal skifte til først. Når I er blevet enige om hvilke maps I skal spille, skriver begge hold “!map de_mirage” i chatten hvis det er mirage som er det første map. Samme gøres ved næste map.


Demoer

Til turneringen er det vigtigt at alle spillere optager in-eye demoer af kampene.

Dette SKAL gøres i alle kampe. Har man ikke optaget demo, vil man blive taberdømt.

Gør derfor følgende når I starter knivrunden i en kamp:

 1. Åben console (se hvilken knap den er bundet til i indstillinger under keybinds)
 2. Skriv “record os_mod_teamX” og tryk enter. Herefter vil du starte en optagelse af dit gameplay kaldet os_mod_teamX.
 3. Når du vil stoppe din optagelse kan du skrive “stop” i console. Den vil også stoppe hvis du hopper af serveren.

Hvis der opstår et problem med serveren og I bliver nødt til at skifte, er det altså vigtigt at få startet en ny optagelse. Man kan kalde dem hvad man vil, bare man ikke har mellemrum imellem det man skriver.

Ønsker man en hurtig og præcis video af hvordan det skal gøres, kan I se de første 35 sekunder af denne video her.

Bliver man bedt om at fremvise demo, skal man finde sin optaget demo under steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo og uploade den via mediafire.com, Google Drive, eller Dropbox og sende et download link til admins.


Rykning af kampe

Vejledende kamptidspunkt er kl.19.00 mandag og onsdag (man spiller kun én kamp om ugen, enten mandag eller onsdag).

Mandage og onsdage kan kampstart flyttes til at være et sted mellem kl.18.00 og kl.21.00.

Lørdag kan kampstart være mellem kl.17.00 og kl.21.00.

For at komme i kontakt med sin modstander om at flytte en kamp, skal man sende en mail til sin modstander. Man er selvfølgelig velkommen til at bruge andre kommunikationsveje hvis dette er nemmere. Dokumentet med emails til alle deltagene hold vil I modtage på jeres mail.

HUSK at læse reglerne for rykning af kamp under paragraf 3.6 her.


Servers og kampstart

Vi vil levere serverne I skal spille på og de vil blive styret gennem systemet eBot. De vil blive sendt ud omkring kl.18.00 på kampdagen eller før, på jeres opgivet kontakt mail.

Med eBot kan man skrive en række kommandoer i chatten. Til at starte med skal der vælges map. Dette gøres ved at bruge kommandoen !map_mapname. !map_mirage vil skifte serveren til Mirage og !map_dust2 giver Dust 2 osv. En person på begge hold skal skrive dette i chatten for at serveren skifter banen.

Når man kommer ind på serveren efter at have valgt map er det VIGTIGT at man vælger den side som har ens holdnavn. Ellers vil resultaterne stå forkert i systemet.

Når man er klar til at starte kampen skriver man !ready i chatten, og når modstanderen gør det samme, vil der være en countdown som går i gang og derefter starter knivrunden.

Dem som vinder knivrunden skal vælge hvilken side de vil starte på. Dette gøres ved at skrive enten !switch eller !stay, alt efter om man vil blive på den side man er startet på (fx CT) eller om man hellere vil skifte til terroristsiden.

Derefter skal man igen skrive !ready på begge sider før en ny countdown starter, og kampen går i gang.

For at pause kampen kan man skrive !pause i chatten for at kalde en timeout. Når man har brugt sin timeout (max 2 min) skal man skrive !unpause i chatten og modstander skal derefter straks skrive det samme, så kampen kan gå i gang igen. Man har én pause pr. halvleg.

Har man spørgsmål under kampen skal man oprette en ticket på vores Discord server som du finder her: https://discord.gg/N72VHqf.
En ticket oprettes ved at skrive “-new” i vores #admin-support tekstkanal.


Streaming af kampe

Som i de forgangne sæsoner er udvalgte kampe blevet streamet på vores twitch: https://www.twitch.tv/firmacsdk Dette er også tilfældet i denne sæson, og I, kære deltagere, venner, familie, bekendte og andet godtfolk, er igen med til at bestemme, hvilken kamp der streames på dagen. Der bliver afholdt afstemning på alle kampdage på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/firmacs/

Afstemningen bliver sat i stand omkring kl. 12.00 på alle kampdage, og så er det med at kommentere løs. Alle kampe får et nummer fra 1 og opefter, og kommentaren skal indeholde det tal, som den kamp du gerne vil se, får tildelt. En mindre ændring er dog, at de sene kampe – kl. 21.00 og senere, IKKE bliver streamet. Desværre! Vi håber at I vil kommentere AMOK!


Præmier

Der har været godt fart på puljen so far, og vi opdaterer den, som altid, løbende. Pt. ser præmiefordelingen sådan ud:

1st place:

 • 15.000 kr.
 • 5 x Airbox AZ8 Kabinekuffert (Værdi: 3.995,-)
 • 5 x Paracon VENOM Gaming Mouse (Værdi: 1.995,-)
 • 5 x Astralis trøjer – signeret
 • Æren som det bedste firma i DK til Counter-Strike

2nd place:

 • 5.000 kr.
 • 5 x Paracon ORBIT In-Ear Gaming Headset (Værdi: 1.245,-)
 • 5 x Heroic trøjer – signeret

3rd + 4th place:

 • Trøstepræmie

Finaler

Vi arbejder stadig benhårdt på at få en aftale i hus, hvor finalerne skal spilles, og hvis alt går efter planen – så bliver det vildt. Det tør vi godt at love! Der kommer meget mere information angående dette, så snart vi har aftalerne på plads.


GL & HF!

Vi ser umådeligt frem til endelig at få skudt 4. udgave af FirmaCS i gang, og håber på nogle 100% hjernedøde kampe hele turneringen igennem!

PEACE OUT, LADS!

 

 

No Comments

Leave a Reply